Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Västmanlands regionfestival.

Special i år! Två scener under samma tak där unga tar plats!

-------------------------------------------------------------------------------

Ung Kultur Möts är en festival för och av kreativa unga mellan 13 och 21 år. Nytt för i år är att vi flyttar in i KRLSG2 och kör två scener samt fyller dagen med mera framträdanden, konst, prova på, dans och inspiration.  Det blir en unik lördag ur ungas perspektiv fylld av uttryck, delaktighet och demokrati.

Gratis och öppet för alla <3

Program.

Kommer snart...

 

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En fin erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Anmäl dig till festivalen

Information.

Till denna festival kan du endast anmäla dig som: - Crew
- Övriga funktioner

Datum:11 maj 2019

Tid för publik:12:00

Plats: KRLSG2
Karlsgatan 2, Västerås

Hemsida