Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Varberg digital festivals inspelningsdagar.

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 20 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Inspelningsdagar 2021. 
Inför vår digitala festival 15 maj har du möjlighet att spela in ditt bidrag hos oss på Mötesplats Rosenfred.

Första inspelningsdagen sker måndag den 26 april och kommer att pågå hela veckan. När du anmäler dig till festivalen får du en specifik tid under dagen som du får komma och spela in ditt bidrag till scenshowen eller konstutställningen tillsammans med våra tekniker och filmare. För att undvika trängsel kommer det bara vara ett sällskap i taget på plats och ni får vara max 6 personer/bidrag.
Enligt rådande restriktioner har vi bara möjlighet att bjuda in dig som är född 2002 eller senare att spela in ditt bidrag på plats. Du som är upp till 25 år men född tidigare än 2002 får gärna anmäla dig ändå, så kontaktar vi dig för att prata om hur vi kan ta emot ditt bidrag på bästa sätt.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:26-30 april 2021

Sista dag för anmälan:2021-04-30

Tid för publik:16:00

Plats: Mötesplats Rosenfred
Greve Jakobsväg 6, Varberg

Kontaktperson: Mikael Jönsson
0729819478
Skicka e-post

Facebook