Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

UNO.

HEJ!

Denna gång blir UKM-festivalen på UNO digital!
Att delta kommer likna att medverka i ett tv-program. Hur coolt?! 

Alla bidrag (både konstutställning och scenföreställning) kommer att förinspelas, för att sedan sändas ut som en digital festival på det ursprungliga festivaldatumet.
Nytt och spännande koncept tycker vi!

UKM är öppet för alla mellan 13-25 år. Man anmäler sig som vanligt till festivalen med sin konst eller med sitt scenframträdande.

Alla anmälda deltagare kommer att kallas till UNO för inspelning den 5 mars 2021. Vi bygger upp utställningen och scenen som om det skulle ske en ”vanlig” festival. All konst och alla scenbidrag filmas. Varje deltagare intervjuas och får berätta om sitt bidrag.
Ingen publik är alltså på plats.

Inspelningen schemaläggs så att så få som möjligt är i lokalerna samtidigt.

Materialet klipps sedan ihop till en lokal UKM-festival liknande ett ”tv-program”, som kommer att sändas ut den 20 mars med start kl 19.00. Festivalen kommer att bestå av det förinspelade materialet med deltagarnas bidrag och interaktiva inslag. 

Sista dag för anmälan är den 26 februari 2021.

VÄLKOMMEN ATT VARA MED!

//UNO-crewet

 

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:20 mars 2021

Sista dag för anmälan:2021-02-26

Tid för publik:19:00

Plats: UNO, Ungdomens hus
Västra Torggatan 16, Karlstad

Kontaktperson: Sofi Bertilsson
0735056704
Skicka e-post

Kontaktperson: Ghazal Alkusaibati
0703634129
Skicka e-post

Kontaktperson: caroline eliasson
0722352339
Skicka e-post

Hemsida