Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

UKM Västra Mälardalen.

UKM Västra Mälardalen 2021 blir digital!

Coronasäker inspelning sker på kulturskolan i Köping fredagen den 14:e Maj. Inspelningen av bidragen sker separat.

Tider för varje bidrag meddelas i god tid innan

 

Max 12st bidrag och anmälan sker senast 30:e April

 

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 20 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:14 maj 2021

Sista dag för anmälan:2021-05-04

Tid för publik:18:00

Plats: Kulturskolan (Folkets Park)
Pungbovägen 31, Köping

Kontaktperson: Jim Bergqvist
0738053513
Skicka e-post

Kontaktperson: Jimmy Nyberg
0736627101
Skicka e-post