Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

UKM Skåne 2021.

Välkommen till regionfestivalen UKM Skåne 2021. Årets festival är digital. Mer information kommer snart.

Till denna festival kommer deltagare som gått vidare från de lokala festivalerna i Höör, Lomma, Malmö, Svedala och Trelleborg.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Till denna festival kan du endast anmäla dig som: - Crew
- Övriga funktioner

Datum:29 maj 2021

Tid för publik:16:00

Plats: Kulturgården
Älvgatan 2, Höör, Höör

Kontaktperson: Annica Widmark
0709538151
Skicka e-post

Hemsida