Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

UKM Riksfestival i Tidan, Skövde.

WELCOME TO WONDERLAND! 

UKM Riksfestival 2018 i Tidan - Skövde kommun, Västra Götaland! Denna magiska plats där alla har en del i sagan. Mermaids, fairys, unicorns och goblins. Vad är din grej?

Deltagarna bjuder kanske på konster med jojo, blackmetal, rap, sport, nycirkus, streetdance, teater, poesi, balett, foto, skulpturer, smycken, kläder, pimpade EPA-traktorer och design...Festivalens höjdpunkt är på fredagen på Olstorps festplats.  Du vet aldrig vad som kan dyka upp i Wonderland.

Den 27-30 juni samlas kreativa unga i Tidan för att mötas och skapa tillsammans. Unga scenkonstnärer och utställningskonstnärer från Sverige visar upp sina skills. Festivalen byggs av unga arrangörer och funktionärer tillsammans med vuxna.

Arrangör: Skövde kommun i samarbete med UKM Västra Götaland, NBV Väst och UKM Sverige

PROGRAM

Onsdag 27/6:
UKM-deltagarna anländer till Tidan

Torsdag 28/6:
09.00-16.00 Workshops, prova-på-dag, och andra aktiviteter runt om i Tidan för UKM-deltagarna och allmänheten. Kolla in workshop-programmet!

Fredag 29/6: FESTIVALDAG!!
Festivaldagen inleds med en fantastisk parad (13.00) som tar oss till Olstorps festplats där portarna öppnas till Wonderland kl 14.00. Parken är sedan öppen till ca 24.00 och alla UKM-deltagare kommer att under kvällen visa upp sin konst och fylla scenen med sin kreativitet. Fri entré för alla!

Lördag 30/6:
UKM-deltagarna lämnar Tidan och åker hem, men minnena lämnar aldrig Wonderland.

Delar av programmet är endast öppet för UKM-deltagare.

UKM arrangeras lokalt, regionalt, nationellt och ibland internationellt. Det är ingen tävling och alla får vara med, oavsett vad det är för något en håller på med! Här träffar en vänner för livet, kläcker idéer och knyter kontakter. UKM är möjligheternas festival!

Information.

Till UKM Riksfestival är alla välkomna! För dig som är UKM-deltagare, Tidan-bo, UKM-släkting, kompis, Skövde-bo, allmänt nyfiken eller någon helt annan så kan du komma och testa på workshops TORSDAG 28/6 och festivala FREDAG 29/6 på Olstorps festplats. Mer info finns här på festivalsidan.

Datum:27-30 juni 2018

Tid för publik:14:00

Plats:Tidanskolan/Olstorp, Skövde Kommun

Besöksadress: Skolvägen 11, 549 31 Tidan

Kontaktperson:Annelie Blomgren

Telefon:0730784785

Skicka e-post

Facebook