Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

UKM Höör 2021.

Ung Kultur Möts är en festival där unga mellan 13-25 år får möjlighet att ta plats på scen eller ställa ut konst. I år blir UKM Höör digital på grund av pandemi-restriktionerna. Du kan själv spela in ditt bidrag och skicka till kulturgarden@hoor.se senast den 9 april. Vill du ha hjälp med en proffsig inspelning? Vi kan hjälpa dig att filma på påsklovet 29-31 mars. Festivalen kommer att livestreamas i sin helhet lördag den 24 april. Där meddelas också vilka deltagare som går vidare till den regionala UKM-festivalen.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:29-24 mars 2021

Sista dag för anmälan:2021-04-16

Tid för publik:16:00

Plats: Kulturgården
Åivgatan 2, Höör

Kontaktperson: Annica Widmark
0709538151
Skicka e-post

Hemsida