Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Tanum.

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 20 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

I år är allt digitalt, du filmar/fotar själv ditt bidrag och redigerar tills du är nöjd, typ som en  tiktok film. Vi kan hjälpa er med att film och foto om ni behöver. 

 

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang. Eftersom det är digitalt i år får du fota eller filma ditt konstverk och skicka in det.

Scen.

Scenen är din, i år är allt digitalt, du filmar/fotar själv ditt bidrag och redigerar tills du är nöjd, typ som en TikTok film. Spela, Sjung, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub. Ditt bidrag får vara max 5 minuter.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till den lokala festivalen i Tanum. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på regionfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops. Därefter kan du få chansen att representera din region på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:24 april 2021

Sista dag för anmälan:2021-04-22

Tid för publik:18:00

Plats: Ungdomens Hus
Bygdegårdsplan 8, Tanumshede

Kontaktperson: Jessica Jonasson
0706474467
Skicka e-post