Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Stenungsund.

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 20 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

I Stenungsunds UKM-festival så kan du som deltagare välja att vara med i lottning utav platser till länsfestivalen. Skriv i anmälan om du vill vara med att få chansen att uppträda/ställa ut i Ale så lottar vi efter festivalen.

Efter alla är klara med sina uppträdanden så blir det konsert med Viktor Olsson +Vince Wavy & Lone Loner!

Starttid konsert 20.00.

Viktor Olsson
Född och uppvuxen i Stenungsund. Kriktikerhyllningarna och TV-framträdanden har avlöst varandra och Viktor utsågs av Mauro Scocco till årets nykomling på Svenska Musikförläggarnas pris i slutet av 2015. Våren 2016 åkte Viktor åkte ut på turné och öppnade för Anna Ternheims 27 spelningar i Skandinavien.
Under 2017 har Viktor skrivit och spelat in material till album nummer två.
Viktor kommer till oss och gör en akustisk spelning i Stenungesalen och kommer bjuda på en del nyskrivet material. Nya singeln ”T-shirt & Jeans” släpps samma dag som konserten och är den första singeln av ett gäng låtar som så småningom kommer bli Viktor Olssons nya album.

Vince Wavy och Lone Loner
Är två popinfluerade rapartister från Göteborg. Med över 150.000 streams online skapar denna duo svensk hiphop om sommarnätter, hjärtesorg och framtidsdrömmar. Den nya låten ”killar gråter inte” har fått stor uppmärksamhet på sociala medier och redan spelats över 30.000 gånger. Killarna har ständigt flera bollar i luften och med stor passion för musik ser framtiden ljus ut. Nu ska de spela här i Stenungsund, Wavy och Loner är mer än taggade på att bjuda på varma sommarvibes i den kalla aprilsolen.

 

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:6 april 2018

Sista dag för anmälan:2018-04-06

Tid för publik:16:00

Plats: Kulturhuset Fregatten
Fregatten 2, 444 30, Stenungsund

Kontaktperson: Christoffer Ahlberg
0303738348
Skicka e-post

Hemsida

Facebook