Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Skövde.

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen. Vi har även utrymme utomhus, om du vill visa nåt du gjort med din bil, blåsa eld eller visa upp trix du tränat in med din hund.

Alla är välkomna! :)

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det.

Scen.

Ta chansen att uppträda. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

 

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:27 april 2019

Sista dag för anmälan:2019-04-20

Tid för publik:18:00

Plats: Nyeport - Möjligheternas Hus
John G Grönvalls plats 1, Skövde

Kontaktperson: Sofia Lindahl
0500498962
Skicka e-post

Hemsida

Facebook