Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Säffle.

Årets efterlängtade UKM-festival är igång!

Inspelningen av alla festivalbidrag är gjord och det kommer bli en finfin produktion att se här på Säfflefestivalens hemsida!

Arrangör nästa år?

Vill du vara med och skapa NÄSTA års fina festival, då ska du kontakta din lokala UKM-samordnare med en gång!


I Säffle är det Niklas Lychou på Ungdomens Hus

Epost: niklas.lychou@saffle.se
Tel 0730-801557

Lokalfestivaler i Värmland 2021.

På grund av rådande corona-pandemi så kommer Värmlands lokala UKM-festivaler inte att genomföras riktigt som vanligt. Festivalerna kommer genomföras i två steg.

  1. Festivalernas scen- och konstbidrag kommer att spelas in av ett inspelningsteam. Ett bidrag i taget, för att minska risken för eventuell smittspridning. 

  2. Festivalerna kommer vid ett senare tillfälle att livesändas från en inspelningsstudio. Under livesändningen deltar alltså inte några deltagare utan endast konferencierer och arrangörer. Länk till sändningen kommer att skickas ut till alla som anmält sig till respektive festival och kommer även finnas tillgänglig på ukm.se. 

Det här upplägget innebär att alla som anmäler sig till en lokal UKM-festival kommer få möjlighet att visa sin konst eller uppträda på samma arena som vanligt, men istället för att det finns en livepublik på plats i lokalen kommer framträdandet att spelas in och sändas vid ett senare tillfälle. 

Eftersom bidragen spelas in och sänds vid ett senare tillfälle kommer inspelningsteamet att ha möjlighet att klippa och redigera inspelningen så att framträdandet ser riktigt proffsigt ut! Vår förhoppning är att det för dig som deltagare kommer kännas som om du är med på TV! 

Säffles festivalgenomförande. 

Säffles festivalgenomförande ser ut så här:

  1. Inspelningsdag 3 mars på Medborgarhuset i Säffle. 
  2. Festivalen kommer att sändas live klockan 18:00 den 13 mars.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub. 

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:t. 

Frågor?

Har du några frågor om festivalen och hur den kommer genomföras, hör gärna av dig till Niklas som är lokal samordnare för UKM i Säffle. 

Niklas Lychou
0730-801 557
niklas.lychou@ukm.se

Information.

Datum:13 mars 2021

Sista dag för anmälan:2021-03-01

Tid för publik:18:00

Plats: Digital Festival! Se den på www.ukm.se
Hamngatan, 66180 Säffle

Hemsida

Facebook