Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Säffle.

5 september 2020

Vi kommer genomföra en "coronasäkrad festival". 

Bland annat genom att begränsa antalet deltagare och endast erbjuda publik digitalt tillträde till festivalen så har vi möjlighet att ha vår festival! 

UKM-festivaler och det så kallade Coronaviruset (Covid-19): LÄS HÄR!!UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo, sjung en sång, eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Crew.

Som crew är du värd för festivalen! Du hjälper till med med arrangemangets alla praktiska saker som måste funka på ett eller annat sätt. Som Crew är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n. Anmäl dig som CREW!

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:5 september 2020

Sista dag för anmälan:2020-08-22

Tid för publik:18:00

Plats 1: DELTAGRE: Medborgarhuset
Magasinsgatan 3, Säffle

Plats 2: PUBLIK: Vart som helst där det finns internetuppkoppling!
facebook.com/ukmsaffle, WorldWideWeb

Kontaktperson: Niklas Lychou
0730801557
Skicka e-post

Facebook