Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Osby.

Kom och var en del av en kväll fylld av kultur! Antingen som publik eller deltagare. Här får du mellan 13-20 år 5 minuter på scenen eller ställa ut i en proffsig konstutställning. Foto, breakdance, film, rapp, blackmetal, jonglering, punk, teater, electropop, mim, akrobatik, poesi, design, spokenword, målningar, singer/songwriter, jazz, skulpturer, mode, cirkus, stand-up comedy… Vad är din grej? 

UKM är en möjlighet att träffa likasinnade, få galna idéer och knyta nya kontakter. UKM är möjligheternas festival! Självklart är vi schyssta mot varandra och accepterar inte rasistiska, våldsamma eller på annat sätt stötande inslag.
Vill du vara med i UKM 2020? Anmäl dig till Pulsen pulsen@osby.se så ses vi på årets grymmaste festival! 

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Inställd!

Information.

Datum:20 februari 2020

Sista dag för anmälan:2020-02-16

Tid för publik:18:00

Plats: Fritidsgården Pulsen
Västra storgatan 15, 283 32, Osby

Kontaktperson: Cecilia Pedersen
0709318312
Skicka e-post

Kontaktperson: Rasmus Dahlquist
0709318244
Skicka e-post