Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Mölndal.

Mölndal lokalfestival

Äntligen är det dags för årets efterlängtade UKM-festival! UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med.

Du kan anmäla dig till festivalen om du vill framföra något på en scen eller om du vill ställa ut något på en konstutställning. Allt är tillåtet! Självklart är vi schyssta mot varandra och accepterar inte rasistiska, våldsamma eller på annat sätt stötande inslag.

UKM arrangeras lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Det är ingen tävling och alla (13-25 år) får vara med, oavsett vad det är för något man håller på med! Här träffar man likasinnade, får galna idéer och knyter nya kontakter. UKM är möjligheternas festival!

 

Digital festival i år

Alla som anmäler sig till UKM-festivalen i Mölndal kommer få möjlighet att uppträda på scen/ställa ut sin konst. Men på grund av rådande corona-pandemi kommer resten att bli annorlunda denna gång.

I stället för livepublik på plats i lokalen kommer alla framträdanden att spelas in utan publik. Ett bidrag i taget, för att minska risken för eventuell smittspridning. 

Med anledning av upphovsrätten kan du/ni tyvärr inte använda inspelad originalmusik i festivalbidragen om det inte är din/er egeninspelade musik.

Inspelningsteamet kommer sedan att klippa och redigera inspelningen så att framträdandet ser riktigt bra ut. Vår förhoppning är att det för dig som deltagare kommer kännas som om du är med på TV! 

Några av de bidrag som är med i den lokala festivalen kommer också att vara med i den regionala som sker digitalt den 29/5.

Max antal deltagare samtidigt i lokalen är 4st i dagsläget (22/4). Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen, vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar Mölndals lokala Ukmfestival efter detta vilket kan göra att förutsättningarna kan ändras.

 

Vill du vara med i UKM 2021?

Festivalen kommer genomföras i två steg:

  1. 17 april. Inspelningsdag. Fässbergskolans aula, Fiskargatan 4 Mölndal.
  2. 28 och 29 april, kl 18.00. Festivalen sänds på en digital kanal

Anmälan öppnar den 22 februari och stänger den 2 april. Du anmäler dig här på ukm.se. Begränsat antal platser! Förtur för deltagare från Mölndal. Deltagare från andra kommuner är välkomna mån av plats

Information.

Datum:17 april 2021

Sista dag för anmälan:2021-04-02

Tid för publik:00:00

Plats: Fässbergsalen
Fiskargatan 4, Mölndal

Kontaktperson: Jörgen Hjerpe
0707690353
Skicka e-post

Kontaktperson: Daniel Pawholm
0704677899
Skicka e-post