Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Laholm.

Laholms inspelningsdagar.

UKM är en mötesplats för kreativa unga (13-25 år). Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen. Även 2021 är ju ett speciellt år och därför ersätts Hallands lokala festivaler med inspelningsdagar där kan spela in ditt bidrag till UKM 2021! Bidragen visas sedan på vår digitala regionala festival 15 maj där du också har chans att möta unga kulturutövare från hela Halland och ha en toppendag tillsammans!

Inspelningsdagar 2021.

Inför vår digitala festival 15 maj har du möjlighet att spela in ditt bidrag hos oss på Aktivitetshuset. Inspelningsdagarna är 26/4, 27/4, 3/5 & 4/5. När du anmäler dig till festivalen får du en specifik tid under dagen som du får komma och spela in ditt bidrag till scenshowen eller konstutställningen tillsammans med våra tekniker och filmare. För att undvika trängsel kommer det bara vara ett sällskap i taget på plats och ni får vara max 6 personer/bidrag.
Om du inte har möjlighet att delta under inspelningsdagen men ändå vill delta på den digitala festivalen, hör av dig så pratar vi om hur vi kan ta emot ditt bidrag på bästa sätt.

Från hemstaden till riksfestivalen.

I år går ditt bidrag direkt till den regionala festivalen där unga från hela Halland möts digitalt den 15 maj. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen i juni. 

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:26-6 april 2021

Sista dag för anmälan:2021-05-06

Tid för publik:00:00

Plats: Aktivitetshuset
Ringvägen 5, Laholm

Kontaktperson: Daniel Johansson
0725186396
Skicka e-post