Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Kristinehamn.

INSTÄLLD!
Den lokala festivalen i Kristinehamn har tyvärr ställs in då den ursprungliga arrangören fått förhinder. MEN deppa inte ihop! I Värmland får unga anmäla sig till alla lokala festivaler oavsett vart en bor. Du hittar listan över festivaler här. Hoppas vi ses!

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Inställd!

Information.

Datum:2 mars 2018

Sista dag för anmälan:2018-02-03

Tid för publik:19:00

Plats:-

Besöksadress: -, -