Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Karlstad - Kronoparkens fritidsgård.

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 20 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen. Festivalen på Kronoparken är en av flera delfestivaler i Karlstad. Man kan vara med här och på andra del festivaler. Huvud- festivalen i Karlstad är på UNO 8 - 9 mars. Där kan man också delta. Länsfestival är 17 - 19 maj i Säffle, och riksfestivalen är i KARLSTAD 27 - 30 juni.  

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Dags att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:22 februari 2019

Sista dag för anmälan:2019-02-21

Tid för publik:16:00

Plats: Fröding Arena
Posthornsgatan 6B, Karlstad

Kontaktperson: Bent Fagerslett
0730613871
Skicka e-post

Hemsida

Facebook