Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Halmstad.

UKM är en festival för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år har du möjlighet att ställa ut i en proffsig konstställning eller uppträda fem minuter på scen! Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Snart är det äntligen dags för Ung Kultur Möts i Halmstad!

Lördag 7 november (OBS! Nytt datum) kl 12:00 är du varmt välkommen till Nolltrefem (Fredsgatan 2, Halmstad).

Det blir en lite mindre festival än vanligt, eftersom vi inte kan ha någon publik på plats. Men det blir en härlig mötesplats för er deltagare där ni kommer att få visa upp era kulturbidrag för varandra och göra roliga grejer tillsammans!

Festivaldagen kommer att vara fylld av härliga aktiviteter, workshops och inte minst konstutställning och scenshow. Framförallt har du chans att träffa nya härliga personer som också håller på med kultur på olika sätt. Som deltagare har du även möjlighet att gå vidare till UKM regionfestival i mars 2021 och därifrån till UKM riksfestival 2021 där unga från hela Sverige deltar. 


Vill du visa upp för publik? 
Både du som ställer ut konst och du som står på scen kan få möjlighet att visa upp för publik på olika sätt. Om vi inte har publik på plats så kommer vi erbjuda digitala alternativ, som det är frivilligt att delta i. Du kan bestämma dig på plats under festivalen. 

Unga arrangörer/UKM Crew
Festivalen har en ung arrangörsgrupp som planerar och förbereder festivalen. Vill du vara med och arrangera? Hör av dig till Linnea (kontaktuppgifter nedan) eller skriv till @ukmhalmstad på Instagram.

Kontakt.

Linnea Thunberg
Kulturproducent, Nolltrefem
0702-735918
linnea.thunberg@halmstad.se

Information.

Datum:7 november 2020

Sista dag för anmälan:2020-10-28

Tid för publik:16:30

Plats: Nolltrefem
Fredsgatan 2, Halmstad

Kontaktperson: Linnea Thunberg
0702735918
Skicka e-post