Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Forshaga.

UKM Forshaga 2021

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Forshagas UKM-festival 2021! Festivalen spelades in den 6 mars på Folkets Hus i Forshaga och vi vill tacka alla deltagare som varit med och visat upp sina kulturuttryck! 

Klippet kommer att ligga kvar på den här sidan i en vecka, alltså fram till 2 april. Du hittar också festivalen direkt på vimeo.com om du söker på UKM Forshaga Lokalfestival 2021. 

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Workshops.

Vem vet vad ett filmkollektiv och cosplay har gemensamt? Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:6 mars 2021

Sista dag för anmälan:2021-02-25

Tid för publik:16:00

Plats: Forshaga Folkets hus
Vinkelgatan 18, Forshaga

Kontaktperson: Kim Jensen
0725340329
Skicka e-post