Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Filipstad.

Äntligen är det dags för årets efterlängtade UKM-festival! UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med. Du kan anmäla dig till festivalen om du vill framföra något på en scen eller om du vill ställa ut något på en konstutställning. Allt är tillåtet! 

Lokalfestivaler i Värmland 2021.

På grund av rådande corona-pandemi så kommer Värmlands lokala UKM-festivaler inte att genomföras riktigt som vanligt. Festivalerna kommer genomföras i två steg.

  1. Festivalernas scen- och konstbidrag kommer att spelas in av ett inspelningsteam. Ett bidrag i taget, för att minska risken för eventuell smittspridning. 

  2. Festivalerna kommer vid ett senare tillfälle att livesändas från en inspelningsstudio. Under livesändningen deltar alltså inte några deltagare utan endast inspelningsteamet. Länk till sändningen kommer att skickas ut till alla som anmält sig till respektive festival och kommer även finnas tillgänglig på ukm.se. 

Det här upplägget innebär att alla som anmäler sig till en lokal UKM-festival kommer få möjlighet att uppträda på samma scen som vanligt, men istället för att det finns en livepublik på plats i lokalen kommer framträdandet att spelas in och sändas vid ett senare tillfälle. 

Eftersom bidragen spelas in och sänds vid ett senare tillfälle kommer inspelningsteamet att ha möjlighet att klippa och redigera inspelningen så att framträdandet ser riktigt proffsigt ut! Vår förhoppning är att det för dig som deltagare kommer kännas som om du är med på TV! 

Filipstads festivalgenomförande. 

Filipstads festivalgenomförande kommer gå till så här; 

  1. Inspelningsdag sker 11 april på Ungdomens Hus i Filipstad. 
  2. Festivalen kommer att sändas live den 30 april.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Frågor?

Har du några frågor om festivalen och hur den kommer att genomföras, hör gärna av dig till Robert eller Hans som är festivalansvariga år 2021. 

Robert Drewstad
+46 76-239 17 40

Hans Persson
072-303 16 28

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Inställd!

Information.

Datum:11-1 april 2021

Sista dag för anmälan:2021-04-10

Tid för publik:18:00

Plats: Ungdomens Hus
Hantverksgatan 7, Filipstad