Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Filipstad.

Nu är det dags för Filipstad!

Vi öppnar dörrarna till 2019 års UKM klockan 17:00

Då bjuder vi dig på tre våningar ung kultur. Anmälningen är nu stängd och vi har ett finnfint program att erbjuda. Vi tror detta är starten på något större och det här året visar vägen. Välkomna!

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 20 år är du välkommen att vara med (om du är äldre än 20 och yngre än 25 är du också välkommen - som arrangör).

Ung Kultur Möts är lika mycket ett ställe att visa sin kreativitet och sitt eget artistuttryck som det är en plats att bli skillad i projektledning och arrangörskap. 
Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Och kom ihåg, Kärlek och respekt, ska det va så jävla svårt?!

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Dags att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub.

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på länsfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera ditt län på riksfestivalen.

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Vi söker bland annat: 

Inchecksansvarig

Är alla på plats? Om inte? vad gör vi? Du som gillar listor, ordning och reda och tydlighet är perfekt för ett jobb som incheckningsansvarig. Gillar du att snacka med folk också? perfekt! Det finns alltid de som villar bort sig och behöver ringas upp och ledas rätt.

Teknikintresserade personer som kan rodda och assistera tekniker

Fem minuter på scen och alla ska med :) det kommer gå fort och behövas många armar så allt flyter på vid scen. 

Fotografiintresserade personer som vill dokumentera

Syns inte finns inte? Vi vill komma ihåg allt bra vi gör och behöver några som är hängivna fotografer. 

Kommunikatörer för sociala medier och print.

Att dela och skriva för sociala medier kan vara ett riktigt jobb och det behöver göras för att få till en bra festival. Kommunikation med print är flyers och affischer och de behövs också och måste nå människor, du som tycker detta låter intressant, hör av dig. Vi väntar. 

Workshops.

Pixelart & cut out poetry och vad mer? Vi i Filipstad vet att vi kommer ha workshop i pixelart och cut out poetry, det kan komma mer, beroende på vilka förslag och idéer som kommer. Vi längtar efter din idé. 

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:22 mars 2019

Sista dag för anmälan:2019-03-19

Tid för publik:17:00

Plats: Elwerket Ungdomens Hus
Hantverksgatan 7, Filipstad

Kontaktperson: Sabina Ostermark
0722105926
Skicka e-post

Facebook