Klicka här för att stänga fönstret

Språk

Klicka här för att stänga fönstret
Ej inloggad

Eda lokalfestival.

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Sändning - UKM Eda 2021 

Här nedan kommer årets sändning att publiceras den 24 april kl. 19:00. Sändningen kommer att finnas kvar på den här sidan i en veckas tid. Du kan också hitta sändningen på vimeo.com eller i vimeos app om du bara söker på "UKM Lokalfestival Eda 2021". När du tittar via vimeo.com eller appen kan du också casta sändningen till din tv om du har cast-möjlighet.

 

Lokalfestivaler i Värmland 2021.

På grund av rådande corona-pandemi så kommer Värmlands lokala UKM-festivaler inte att genomföras riktigt som vanligt. Festivalerna kommer genomföras i två steg.

  1. Festivalernas scen- och konstbidrag kommer att spelas in av ett inspelningsteam. Ett bidrag i taget, för att minska risken för eventuell smittspridning. 

  2. Festivalerna kommer vid ett senare tillfälle att livesändas från en inspelningsstudio. Under livesändningen deltar alltså inte några deltagare utan endast konferencierer och arrangörer. Länk till sändningen kommer att skickas ut till alla som anmält sig till respektive festival och kommer även finnas tillgänglig på ukm.se. 

Det här upplägget innebär att alla som anmäler sig till en lokal UKM-festival kommer få möjlighet att uppträda på samma scen som vanligt, men istället för att det finns en livepublik på plats i lokalen kommer framträdandet att spelas in och sändas vid ett senare tillfälle. 

Eftersom bidragen spelas in och sänds vid ett senare tillfälle kommer inspelningsteamet att ha möjlighet att klippa och redigera inspelningen så att framträdandet ser riktigt proffsigt ut! Vår förhoppning är att det för dig som deltagare kommer kännas som om du är med på TV! 

Edas festivalgenomförande. 

Edas festivalgenomförande kommer gå till så här; 

  1. Inspelningsdag sker 10:e april på Folkets hus i Charlottenberg.
  2. Festivalen kommer att sändas live klockan 19:00 den 24:e April.

Utställning.

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang.

Scen.

Ta chansen att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub. 

Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n. 

Anmäl dig nu! Så ses vi på årets grymmaste festival!

Information.

Datum:10 april 2021

Sista dag för anmälan:2021-04-04

Tid för publik:18:00

Plats: Folkets hus
Storgatan 20, Charlottenberg

Kontaktperson: Cecilia Axelsson
0739709662
Skicka e-post