Deltagare.

 1. Kan jag anmäla mig till en lokal festival i en annan kommun än den jag är skriven (folkbokförd) i?
  Ja, om arrangören av festivalen har gjort det möjligt, vilket syns om du går in på festivalens sida på www.ukm.se. Detta är något som varje arrangör själv beslutar. Dock är det inte säkert att du har möjligheten att bli uttagen av urvalsgruppen för att representera festivalen/kommunen vid länsfestivalen eller riksfestivalen. Detta beslutar varje arrangör själv. Är du osäker så kontakta arrangören.
 2. Kan en medlem ändra vilken kommun hen tillhör i efterhand?
  En medlem kan inte ändra tillhörande kommun i efterhand. Skälet till detta är för att undvika att medlemmar gör "dubbelanmälningar" i flera olika kommuner. Är det någon som har råkat välja fel kommun kan administratören alltid gå in och ändra åt dem. Kontakta arrangören så får du hjälp.
 3. Varför kan jag inte logga in på mina sidor?
  Om det är en medlem som har problem med att logga in, kan administratörer logga in i arrangörsverktyget (SiteFactory) och se om det beror på att e-posten inte är verifierad. Är den inte det, syns knappen och då kan administratören skicka ut mailet för verifiering en gång till.
 4. Kan jag ändra min anmälan från scen till utställning eller tvärtom?
  Det går inte att ändra från scen till utställning eftersom de olika anmälningarna innehåller helt olika data. Skulle du kunna ändra en anmälan från scen till utställning, försvinner all information som deltagaren har fyllt i sin anmälan - eftersom informationen är specifik för just scen. 
  Vår rekommendation är istället att du tar bort den inskickade anmälan och gör en ny anmälan.